Az eredeti Powerstrips fejlesztőjének, Dr. Minsoo Kim legújabb tapasz fejlesztésére váltottunk:
BEPIC - ALLEVI8 PRO
Nagyobb hatékonyság, jobb ár, megbízhatóbb szállítás!

www.bepic.com/shop

We have changed! More efficiency, better price, more reliable delivery!
We've switched to the latest product from the original Powerstrips developer, Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Wir haben uns verändert! Mehr Effizienz, besserer Preis, zuverlässigere Lieferung!
Wir haben auf das neueste Produkt des ursprünglichen Entwicklers von Powerstrips, Dr. Minsoo Kim, umgestellt: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Мы изменились! Больше эффективности, лучше цена, надежнее доставка!
Мы перешли на новейший продукт от оригинального разработчика Powerstrips, доктора Минсу Кима: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Nous avons changé ! Plus d'efficacité, un meilleur prix, une livraison plus fiable !
Nous sommes passés au dernier produit du développeur original de Powerstrips, le Dr Minsoo Kim : BEPIC - ALLEVI8 PRO

Siamo cambiati! Più efficienza, prezzo migliore, consegna più affidabile!
Siamo passati all'ultimo prodotto dello sviluppatore originale di Powerstrips, il Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

TERMÉKLEÍRÁS | PRODUCT DETAILS
> PDF <

Pulse-8™

HOZZD KI A LEGTÖBBET MINDEN SZÍVDOBBANÁSBÓL

A Pulse-8 egy magas szintű és szabadalmaztatott formula, amely gyógyszerészeti minőségű L-arginint tartalmaz, kifejezetten a legoptimálisabb eredmények eléréséhez szükséges arányokban. Az L-Arginin, ahogy azt Nobel-díjas kutatás is felfedte, támogatja a kardiovaszkuláris rendszer egészségét. Minden egyes Pulse-8 adag 5 gramm L-arginint tartalmaz, amely a minimum ajánlott mennyiség a kardiovaszkuláris rendszer egészségének megőrzéséhez. Ez az ízletes italpor tengeri fitoplanktont és számos egyéb szívbarát hozzávalót is tartalmaz.

 

AZ EGÉSZSÉGES SZÍV A BOLDOG SZÍV

Szív és érrendszeri megbetegedések felelősek a legtöbb halálesetért, mind a férfiak, mint a nők körében az Egyesült Államokban és vezető halálok világszerte is. Emberek milliói élnek valamilyen típusú szív vagy érrendszeri megbetegedéssel és legtöbbjük nem is tud róla. Egyre fontosabb, hogy többet tegyünk kardiovaszkuláris egészségünkért egy hosszú, boldog élet érdekében.

Ha beépíti a Pulse-8-at a napi étrendjébe, rögtön megteszi az első lépést az egészséges szív felé vezető úton. A Pulse-8 gyógyszerészeti minőségű L-arginint tartalmaz, mely köztudomásúan támogatja a kardiovaszkuláris rendszer egészségét.

AZ L-ARGININT TARTALMAZÓ PULSE-8 ELŐNYEI

 • Ápolja a kardiovaszkuláris egészséget
 • Optimalizálja a véráramlást
 • Javítja az immunrendszer működését
 • Segít csökkenteni a vérnyomást
 • Támogatja az egészséges férfi szexuális teljesítményt
 • Javítja az energiaszintet
 • Segít szabályozni a vércukorszintet
 • Jobb szellemi frissességet és összpontosítást eredményez
 • Javítja a hangulatot és az általános közérzetet

JOBB TÁPLÁLKOZÁS

Eltérően a többi forgalomban lévő L-arginin táplálék kiegészítőtől, a Pulse-8 ideális keveréke magas minőségű és szabadalmaztatott szívbarát összetevőknek, többek között teljes értékű tápanyagoknak és tengeri fitoplanktonnak.

A tengeri fitoplanktont a természet "szuper táplálékaként" is emlegetik, hiszen egy teljes értékű tápanyagforrás, mely természetes módon tartalmaz egy sor aminosavat, nyomelemet, vitamint, enzimet, mikrotápanyagot, esszenciális zsírsavat és antioxidánst

 

PULSE-8™

Tekintse meg videónkat arról, hogyan tud segíteni Önnek

 
 
 

 

 

MINDEN DOBBANÁS SZÁMÍT

Az L-arginin egy aminosav, amely testünk számos fiziológiai folyamatának kulcs szereplője, de főként jótékony szív és érrendszeri hatásairól ismert.
Szervezetünkben az L-arginin átalakul nitrogén oxiddá. A nitrogén oxid egy erőteljes ingerületátvivő anyag, amely segít a véredények ellazításában, a keringés javításában és szabályozza a véredények rugalmasságát illetve tónusát. Ezek a hatások elősegítik jobb véráramlást, amely ellenállóbbá tesz, csökkenti a szív terhelését, javítja a keringést és csökkenti a vérnyomást.

AZ L-ARGININ ELŐNYEI

Az L-arginin számos szív és érrendszeri funkciót támogat és úgy vélik róla, hogy:

 • Segít a vérnyomást és az érelmeszesedést szabályozni
 • Támogatja a magas vérnyomás és az angina elleni védelmet
 • Támogatja a férfiak megnövekedett szexuális teljesítményét
 • Ellensúlyozza a vaszkuláris erektilis diszfunkció (ED) hatásait
 • Csökkenti a vérrögképződés kockázatát antikoaguláns tulajdonságaival
 • Segíti a nyitott tüdőjáratok fenntartását
 • Ellensúlyozza a körülményeket, melyek aranyérhez vezethetnek
 • Pozitívan befolyásolja az izomtömeget és a csontsűrűséget
 • Javítja az oxigén áramlását az egész testben
 • Felgyorsítja műtét utáni sebgyógyulást
 • Segít a testnek, hogy megfelelően eltávolítsa a káros anyagogkat
 • Csökkenti a bélben fellépő gyulladást


PULSE8 sectionbg3

 

 

 

Ha a Pulse 8-at beépíted a napi étrendedbe, megteszed az első lépést az egészséges szív karbantartásáért! A Pulse – 8 az L-arginin mellett még 8 szívbarát tápanyagot tartalmaz.
A Pulse-8 kifejezetten a szív és érrendszer egészségének megőrzésére szolgál.

Több fórumon is elismerik és dícsérik az L – arginint. L-arginin által termelt nitrogén monoxidot “Csoda molekula” néven emlegetik. Az arginint fél esszenciális aminosavnak tartják, aminek idősebb korban lelassul a termelődése.

L-citriluin- Erősíti az L-Arganin hatását, javítja és gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a fárdság érzését, javítja a vérkeringést, segíti a szövetek és izmok energiaellátását, segít csökkenteni a testzsírt, segíti eltávolítani az ammóniát, ami káros a sejtekre.

Vitaminok: (B komplex,C,D) ezek mind fontosak a sejtek anyagcseréjében. Segítik a stressz leküzdésében, fokozzák az energiát, segítik a sebgyógyítást. Az antioxidánsok segítik az immunrendszert, a kardióvaszkuláris rendszert, és gátolják a bőr öregedését.Elősegítik a kalcium felszívódását és a csontok egészségét, növeli az immunrendszer funkcióit, csökkenti a gyulladást.

CoQ10 – támogatja a szervek legmagasabb energia igényét, mint pl. a szív és a máj, ahol a legmagasabb a COQ10 koncentráció.

Inulin – Egy természetes édesítőszer, amely jó forrása az oldható rostoknak, amelyek segítik csökkenteni a koleszterin és a vércukor szintjét!

Acai kivonat – Felfedezték, hogy az acai bogyók a legerősebb antioxidáns élelmiszerek. Az antioxidáns jótékonyan hat az egész szervezetre nem csak a szívre!

Gránátalma por – a gránátalma egy kiváló antioxidáns, mely gátolja az LDL koleszterin, lerakodásást, növeli az artéria fal szilárdságát, közben növeli annak az enzimnek az aktivitását, mely felelős, hogy az L-arginin átalakuljon nitrogén-oxiddá.