Az eredeti Powerstrips fejlesztőjének, Dr. Minsoo Kim legújabb tapasz fejlesztésére váltottunk:
BEPIC - ALLEVI8 PRO
Nagyobb hatékonyság, jobb ár, megbízhatóbb szállítás!

www.bepic.com/shop

We have changed! More efficiency, better price, more reliable delivery!
We've switched to the latest product from the original Powerstrips developer, Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Wir haben uns verändert! Mehr Effizienz, besserer Preis, zuverlässigere Lieferung!
Wir haben auf das neueste Produkt des ursprünglichen Entwicklers von Powerstrips, Dr. Minsoo Kim, umgestellt: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Мы изменились! Больше эффективности, лучше цена, надежнее доставка!
Мы перешли на новейший продукт от оригинального разработчика Powerstrips, доктора Минсу Кима: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Nous avons changé ! Plus d'efficacité, un meilleur prix, une livraison plus fiable !
Nous sommes passés au dernier produit du développeur original de Powerstrips, le Dr Minsoo Kim : BEPIC - ALLEVI8 PRO

Siamo cambiati! Più efficienza, prezzo migliore, consegna più affidabile!
Siamo passati all'ultimo prodotto dello sviluppatore originale di Powerstrips, il Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

TERMÉKLEÍRÁS | PRODUCT DETAILS
> PDF <


FREQUENSEA PROTransArmor Technológiával
rendkívül magas phytoplankton tartalommal!

Forevergreen frequensea pro all in one nutrition com new

FREQUENSEA - tökéletes tápanyag a sejteknek

VÉGRE KIHASZNÁLHAT MINDEN TÁPANYAGOT A LEGJOBB TELJES ÉRTÉKŰ TÁPLÁLÉKBÓL.

A FrequenSea Pro® elhozza Önnek a természet legjavát, a tengerből és a szárazföldről egyaránt! Ez a teljes értékű ital tengeri fitoplanktont tartalmaz, ízletes és egyedi hozzávalókkal elegyítve.

IDŐTLEN, NEM TRENDI

Az Ön egészsége nem egy trend. Pont olyan időtlen, mint az ég kékje! Egy olyan korban, amikor az ember által előállított ételeket kémiailag és genetikailag módosítják és tele vannak tartósítószerekkel, fokozott fontosságot nyer, hogy szervezetünket teljes értékű tápanyagokkal erősítsük. A tengeri fitoplanktont a természet “szuper táplálékaként” is emlegetik, hiszen egy teljes értékű tápanyagforrás, mely természetes módon tartalmaz egy sor aminosavat,nyomelemet, vitamint, enzimet, mikrotápanyagot, esszenciális zsírsavat és antioxidánst. Nyílt titok, hogy a tápanyagok legjobban egymással kombinálva fejtik ki hatásukat és a tengeri fitoplanktont tartalmazó FrequenSea az ember számára elérhető legjobb kombinációt nyújtja.

A FREQUENSEA PRO magában foglalja a Prebiotikumokat, az Aloe Vera-t, az astaxantint, a tömjénzöldséget, a gyömbért és a forradalmi felszívódási technológiát, amelyet TransArmor ™ néven ismerünk

Frequensea pro

Előnyök:

Egészséges sejtmembrán - Energia és vitalitás - A boldogság érzése - Jó hangulat

FREQUENSEA PRO®

A bolygó legelső és legjobb táplálékát hozza el a történelemben először az emberiségnek a FrequenSea.

FREQUENSEA PRO® TransArmor Technológiával rendkívül magas phytoplankton tartalommal!

A FrequenSea PRO®-t úgy tervezték, hogy támogassa az egészséges sejtmembránt, elősegítse az energiát és a vitalitást, valamint kiváló tápanyagforrást jelent. Az egészséges sejtmembrán létfontosságú a jó és fenntartható egészség előmozdításához.

A legjobb egészségügyi szakemberek világszerte elmagyarázzák, hogy a testünkben lévő trillió számú sejtek mindig energiát és információt cserélnek (utalva a neurotranszmitterekre, például a hormonokra stb…).

A rossz táplálkozás, stressz, és a szennyezés károsíthatja a sejtmembránt (a sejt külső falát), amely eredetileg puha és rugalmas. A sejtmembrán a káros hatások miatt végül megkeményedik, ami megnehezíti a tápanyagok és a neurotranszmitterek belépését a sejtbe, és lehetővé tennék a mitokondriumok megfelelő működését. Továbbá, ha a membrán megkeményedik, – miután a mitokondriumok energiát termeltek (ATP folyamat) – a hulladék nehezen tudja elhagyni a cellát. Ez azt is eredményezheti, hogy a sejtek mérgezővé válnak, oxidálódnak, kevésbé mitokondriális funkcióval gyulladnak fel, amelyről a kutatók azt gondolják, hogy ez az egyik oka a degeneratív betegségnek.

A TENGERI FITOPLANKTON ELŐNYEI

 • Támogatja a kognitív funkciókat és elősegíti az éberséget
 • Jobb alvásminőséget biztosít
 • Támogatja a máj egészséges működését
 • Megjelenése és bőre előnyösebbé válik általa
 • Ápolja az ízületek egészségét
 • Segít fenntartani egy egészséges vércukor szintet
 • Javítja a kedélyt és egészséges, jó közérzetet biztosít
 • Növeli az energia szintet és a koncentrációt
 • Támogatja az immunrendszer egészséges működését

CSAK A LEGJOBB HOZZÁVALÓK

 • Tengeri ásványi ionok
 • Fenyőtömjén
 • Narancs
 • Noni
 • Gyömbér
 • Rózsa
 • Szerecsendió
 • Astaxanthin
 • Aloe Vera
 • Rozmaring
 • Édes Lime
 • Áfonya
 • Szőlő
 • Passió gyümölcs
 • Vörös áfonya
 • Omega olajok

A NASA tudósai azt gondolják, hogy mintegy 3 és fél milliárd évvel ezelőtt a világ örökre megváltozott. Az apró mikroorganizmusok megjelenése a napfény, a melegség, a víz és az ásványi anyagok fehérjékké, szénhidrátokká, vitaminokká és aminosavakká való átalakításának képességét jelképezi. A fitoplankton, az egysejtű növények alapját képezik minden más életformának a földön, ezek az óceán “vegetációja”. A fitoplankton felelős a Föld oxigénjének 90% -áért.

A fitoplankton az élelmiszer, amelyet a világ legnagyobb és leghosszabb élő állata és halai használnak. A kék bálnák, a bálnavadász bálnák, a bálnák bálnái, a szürke bálnák, a hosszúszárnyú bálnák, és a jobb bálnák mind planktont fogyasztanak. Ezek a fajok 80 és 150 év között élnek, és egész életük során nagy erőt, és kitartást tartanak fenn. A legnagyobb planktont evő hal a bivaly cápa több mint 150 éves kort megél és akár 14 méter hosszúra is megnő, súlya eléri a 15 tonnát, és szexuálisan aktív egész életében.

SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA

A FrequenSea-t AMP technológiával (vizes molekuláris particionálással) dolgozzák fel – az eljárás az egész növény emulziója integritásának, vízben, vegyszer és hő felhasználása nélkül történik.

A tengeri fitoplankton több száz fotoszintetikus, egysejtű fajból áll, amelyek a Kingdom Protista tagjaiból származnak. A mérsékelt tengerparti vizek, mint például a British Columbia (BC) Kanada mentén fekvő területek, rendkívül termelékenyek, és támogatják számos osztályból származó mikroalga fajok sokféleségét, beleértve az elsődleges termelőket (diatomiák) (Bacillariophyceae osztály). Minden tavasszal, amikor a fény, a tápanyagok és a keverés optimális feltételei adottak a növekedésnek, az eufotikus zónában gyorsan szaporodnak a diatomi (felső 20 m) részen. Ez az esemény a “tavaszi virágzás” néven ismert. Ebben az időszakban sok faj kihasználja a megnövekedett életfeltételeket, de általában három diatermesztés a legsikeresebb – Skeletonema, Thalassiosira és Chaetoceros.

A szabadalmaztatott technológiával a tavaszi virágzás feltételei ellenőrzött környezetben reprodukálódnak, és ez a fajta sokféleség képviseli ezeket a termékeket, amelyek hatásosabbá teszik a tengeri fitoplanktont. Az exkluzív extrakciós folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy a fitonutriensek előnyeit kombináljuk a tengeri ásványi anyagok természetes és kiegyensúlyozott összetételével. A fitonutriensek természetes növényi alapú vegyi anyagok, amelyek elősegítik a megfelelő metabolikus funkciókat.

Az emberiség eddig csak álmodott, hogy jelentős mennyiségű mikroszkopikus növények jöjjenek létre. Évtizedes kutatási eredmények révén a Tengeri Farmok mennyiségi növekedést mutatnak. Ez a korszerű létesítmény lehetővé teszi számunkra, hogy valami különlegeset hozzunk létre a világon az Ön érdekében. A mélytengeri fitoplanktonunk nem cianobaktériumokkal telített kékalgák, hanem a valódi mikroalgák sok formája és faja. Ezzel a feldolgozással a termékünk teljesen egyedi a világon. Ez az értékes koncentrátum kizárólag a Network Marketing Üzleten keresztül érhető el a ForeverGreen-től!

 

 

FREQUENSEA PRO® Összetevők:

Marine Phytoplankton – is considered by health experts to be a superfood. The Alpha3 CMP technology recreates the spring bloom, producing hundreds of species of marine phytoplankton, and opens the phytoplankton cells making the nutrients bioavailable for the human body. Some benefits of these microscopic organisms documented in medical literature include: Immune system support1; immune system cell enhancement2; Contributes to building blood cells3; Promotes the development of healthy cells4.

Astaxanthin – One of the most powerful natural antioxidants to support the cells in the body and is 65 times stronger than vitamin C. It also supports the body to protect against radiation and promotes eye, brain and heart health5.

Frankincense – It may help relieve chronic stress and anxiety. It’s been used to assist with pain management and inflammation and to support the immune system to help maintain healthy cellular function6.

Prebiotics – Helps reduce inflammation, promotes a healthy colon, and enhances the bioavailability and uptake of minerals7.

Non GMO Açaí and Mixed Berry Blend – Contain antioxidants, fiber and heart-healthy fats8.

Ginger Root – Contains elements that may reduce inflammation. Researchers believe these may also work in the brain and nervous system9.

Aloe Vera – Antioxidant and antibacterial properties10

Forrás: 1. J. Nutritional Sciences and Vitaminology 1994;40:431 2. J. Nutritional Immunology 1995;3:35, J. Immunopharmacology, January1996 3. 2nd Asia-Pacific Conference on Algae technology, April 1994 4. J. Nutrition and Cancer 1995:24:197, China J. Genetics 1988;15:374 5. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/02/20/astaxanthin-whole-body-benefits.aspx 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1112084/ 7. “Fiber and Prebiotics: mechanisms and Health Benefits”, US National Library of Medicine NIH, 2013;0422 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3705355/ 8. https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/expert-answers/acai/faq-20057794 9. Ginger https://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-961-ginger.aspx?activeingredientid=961 10. Aloe Vera https://www.medicalnewstoday.com/articles/318591.php Information valid in the USA. *These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. frequensea ingredientsTransArmor

frequensea ing new


200 countries all over the world.