Az eredeti Powerstrips fejlesztőjének, Dr. Minsoo Kim legújabb tapasz fejlesztésére váltottunk:
BEPIC - ALLEVI8 PRO
Nagyobb hatékonyság, jobb ár, megbízhatóbb szállítás!

www.bepic.com/shop

We have changed! More efficiency, better price, more reliable delivery!
We've switched to the latest product from the original Powerstrips developer, Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Wir haben uns verändert! Mehr Effizienz, besserer Preis, zuverlässigere Lieferung!
Wir haben auf das neueste Produkt des ursprünglichen Entwicklers von Powerstrips, Dr. Minsoo Kim, umgestellt: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Мы изменились! Больше эффективности, лучше цена, надежнее доставка!
Мы перешли на новейший продукт от оригинального разработчика Powerstrips, доктора Минсу Кима: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Nous avons changé ! Plus d'efficacité, un meilleur prix, une livraison plus fiable !
Nous sommes passés au dernier produit du développeur original de Powerstrips, le Dr Minsoo Kim : BEPIC - ALLEVI8 PRO

Siamo cambiati! Più efficienza, prezzo migliore, consegna più affidabile!
Siamo passati all'ultimo prodotto dello sviluppatore originale di Powerstrips, il Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

TERMÉKLEÍRÁS | PRODUCT DETAILS
> PDF <

 

FGXpress! Vajon lehet ez üzlet Neked is?


Valószínüleg azért kattintottál az oldalunkra, mert már hallottál róla, vagy talán ismered is az FGXpress PowerStrips tapaszt, vagy a BeautyStrips szépségmaszkot és szérumot. Mint sokakban, benned is felmerülhetett, ha ezek a termékek ennyire hatékonyak és ekkora igény van rájuk, miért ne foglalkozhatnál ezzel üzletileg is. Ha így van, akkor jó helyen jársz, megpróbálunk segíteni a tisztánlátásban.

Ha mégsem így lenne és nem ismered a termékeket, akkor javaslom, hogy minden képpen olvass utánuk. Ide kattintva bőven találsz információt róluk. Vagy, ha kérdésed van a lenti elérhetőségek egyikén keress nyugodtan!

Az üzleti modellről ide kattintva találod meg a cég hivatalos információit, illetve a teljes kompenzációs rendszert.

A következő blokkban a személyes véleményemet, tapasztalatomat, illetve az egyedi, csak a mi csapatunk nyújotta előnyöket foglalom össze.

Az első kérdés, hogy mely esetekben érdemes mindenképpen megpróbálnod ezt az üzletet.

 • ha érdekelnek a természetes, egészseges, gyógyszerektől mentes termékek
 • ha van benned elhivatottság, hogy új dolgokat kipróbálj, új dolgat megtanulj
 • ha képes vagy lelkesedni egy olyan dologért, amiben bizonyosságot szerzel és hiszel benne
 • ha élményként éled meg, hogy tudsz valakiken esetleg segíteni, könnyebbé, jobbá tenni az életüket
 • ha állandó fájdalomtól szenvedsz és egyébként is folyamatosan szükséged van valamilyen fájdalomcsillapítóra
 • ha sportoló vagy és állandó használtra vennéd egyébként is tapaszt
 • vagy ha betegekkel dolgozol, fájdalmat enyhítesz nap, mint nap. pl.:
  • gyógytornász
  • csontkovács
  • reumatólógus
  • ortopédus
  • masszőr
  • relfexológus
  • természetgyógyász
  • stb.

foto 1

Mik a legfőbb termék nyújtotta előnyök:

 • 100%-ban természetes alapanyagok
 • 5 világszabadalom által védett egyedülálló fejlesztés
 • Az amerikai FDA hatóság 1. osztályú gyógyászati eszközként regisztrálta. link
 • Európai CE tanúsítvány. link
 • Nem minősül doppingnak, élsportolók is nyugodtan használhatják, az erről szóló engedélyt ide kattintva tudod megnézni.
 • Hihetetlen hatékony, a legtöbb ember esetében működik
 • Nincsenek mellékhatásai, nincsenek benne káros anyagok
 • A termékeket akár egy borítékban, miniális költséggel postázni tudod, így könnyen küldhetsz mintát távolabb élő ismerőseidnek is
 • Dolgozhatsz akár teljesen online is, otthonról!
 • Minimalizálható havi költség
 • Az FGXpress 5 fajta jutalékot fizet, a saját munkatársaid és a számodra ismeretlen, szponzorvonaladról beregisztrált vásárlók, illetve munkatársak után is!

Hogyan kezdhetsz bele?

Itt jön az, ami egy hagyományos üzlet elindításához képest nagyon nagy előny. Ebben az estben nem szükséges akkora kockázatot vállalj. Nem kell üzlethelységet bérelnedberendezned, pénztárgépet venned, nagy árukészeletet vásárolnod. Nincs szükséged weboldalt készíttetned, reklámoztatnod, esetleg alkalmazottat fizetned, hogy majd fél-egy év után kiderülhessen, hogy megérte-e a milliós befektetés, vagy sem.

Maradjunk annyiban, hogy ebben az üzletben még egy pénztárgép árát sem kell belefektetned. Sőt, vannak, akik befektetett pénz nélkül is tudnak üzletet építeni!

Az üzlet indításához alapvetően az első és legfontosabb teendő, hogy szerezz személyes élményt a tapasz hatékonyságáról. Ez a minimum, ha az ember bármibe bele szeretne kezdeni: megismeri az általa ajánlott termékeket. Lényegében ez a befektetésed és úgymond a teljes kockázatod ebben az üzletben.

Tehát első lépésként vegyél egy kezdőcsomagot! A legkedvezőbb ajánlat induláshoz a 3 x 15db-os PowerStrips-es csomag. Ez 45 db tapasz, durván 54.000,- forintért, (dollár-forint árfolyam függő) mindennel együtt: termék ára, adó, szállítási költség. Ez a csomag már 100 pontos és ez biztosít később 12% jutalékot. Ezt itt nem részletezem ki, a kompenzációs tervben elmagyarázák, ide kattintva megtalálod.

A magasabb jutalékon túlmenően, ennyi tapaszra szükséged is lesz, hogy kellő mennyiségű tapasztalatod szerezz!

foto 3

A termékeket közvetlenül a gyártó cégtől rendeled. UPS csomagküldő cég szállítja 4-5 munkanap alatt. Fontos, hogy mindennemű pénzügyi kapcsolat és tranzakció esetén Te közvetlenül a gyártó Forever Green-el állsz kapcsolatban, tehát nem rajtunk keresztül történik a megrendelés. A rendszer csak regisztrálja, hogy mi hoztunk a hálózatba téged! Ez garantálja a legnagyobb biztonságot számodra és később a hozzád csatlakozók számára is.

Visszatérve a szállításra: Ez egy nagyon kényelmes része, és ennek az üzleti modellnek az egyik alapeleme. Ki sem kell mozdulnod a termékekért, nem kell központi raktárba menned az áruért. Kérheted otthonra, vagy a munkahelyedre, vagy bárhová, ahol te, vagy valaki más át tudja venni a csomagot.

Ennek a logisztikai rendszernek köszönhetően, bárki beléphet alád, bárhonnan a világból, ahová a UPS szállít, úgy, hogy Nektek találkozni sem kell esetleg vele. Sőt, lehet nem is ismeritek egymást. Pont úgy, mint a Te esetedben, valószínüleg nem ismerünk Téged, de lehet, hogy munkatársak leszünk perceken belül! Ennyire egyszerűen működik. Néhány kattintással regisztrálhat bárki, majd 5 nap múlva a világ másik felén már használja is a terméket, úgy, hogy már a Te hálózatodba kerül automatikusan! Azért ez nagyon megkönnyíti az online munka lehetőségét.

Tehát, ha megkaptad a kezdőcsomagot, természetesen rögtön az elején pénzért is adhatod a tapaszokat. Sőt én azt is javaslom, hogy kérd el az árát, mert az ingyen dolgoknak legtöbbször nincs értéke, így már a kezdetektől is kereshetsz vele. De a legfontosabb, hogy megtapasztald a termék hatékonyságát, hogy azonosulni tudj vele és utána hitelesen ajánlhasd mindenkinek! Legyen élményed, milyen az, amikor segíteni tudsz valakinek! Természetesen, ha neked van fájdalmad és azon segít, akkor az a legjobb!

Azt azért tartsd szem előtt, hogy ez sem csodaszer! Egyrészt ez sem segít mindenkinek, ahogy egy hagyományos gyógyszer sem. Másrészt vannak fájdalmak, betegségek, amiknek a javulásához, gyógyulásához idő kell és nem változik 1-2 nap alatt. Viszont garantáltan lesz több ember, akiknél segít és a legfontosabb, hogy úgy segít, hogy közben nem terheli a szervezet egyéb "méregekkel", nincsenek mellékhatásai. Tehát, azoknál, akinél ez használ nekik egy áldás lesz. Ide kattintva találsz egy csomó felhasználó véleményt és tapasztalatot.

Ebben a néhány hétben amellet, hogy ismerkedsz és tapasztalatot szerzel, könnyen lehet, hogy már találsz is magad mellé üzlettársakat. A fájdalomcsillapításban sokan látnak üzletet. Őket ilyenkor már minden további nélkül beléptetheted a rendszerbe, sőt ezt az időszakot külön jutalmazza is a cég, ezt elolvashatod ide kattintva.

Eljutottunk a második lépésig. Ezt lényegében az első lépéskor a regisztrációkor teszed már meg, de a döntésedet később módosíthatod! Ez az előfizetés a termékre, de ne ijedj meg ettől, mert semmi kötelezvény nincs benne, bármikor lemondhatod! Havonta, pontosabban 28 naponta kapsz egy új készletet, de ezt, a 28 nap lejárta előtt bármikor módosíthatod, illetve törölheted. Ez lényegében a folyamatos "árukészletedet" és az aktív tagságodat biztosítja. Ez érthető is, hisz hogyan lehetnél valaminek a forgalmazója, ha Te magad nem is "tartod készleten".

Ennek a költsége csomag fajtától függ. Én a 2x18 db-os csomagot javasolom (ez a minimum csomag a 12% jutalékhoz), ennek az ára durván 40.000,-. Itt fontos megjegyezzem, hogy mikor ezt beállítod a regisztrációnál, ennek az összegét nem vonják le akkor tőled! Ez csak akkor kerül levonásra, ha 28 nap elteltével Te nem mondod le és úgy döntessz folytatod az üzletet, vagy csak szükséged van a termékre továbbra is.

Ezért írtam korábban azt, hogy maximum az első hónap a befektetés. 28 nap alatt mindenképpen látni fogod már, hogy tényleg érdekel-e ez a tevékenység, sajátodnak érzed-e az egészet és látsz-e benne fantáziát, mint üzlet, vagy sem.
Ha nem akkor, simán leállítod az előfizetést és nincs több költséged. Ha viszont igen, akkor minden bizonnyal már van annyi ismerősőd, barátod, páciensed, akiknek a kapott 36 tapaszt gond nélkül eladhatod, így ez már nem fog Neked anyagi terhet okozni!

Itt azért nyílván látszik, hogy az indulásnál a legkönnyeb dolguk az előzőkben már felsorolt szakmával rendelkezőknek van. Nekik azt mondanám, hogy ez egy olyan lehetőség, amit tálcán kínálnak Nekik. Ők egész biztosan könnyedén el tudnak adni ennél jóval több tapaszt és betegeik, vendégeik sorából minden bizonnyal lesznek később előfizetők, vásárlók és akár üzletépítők is anélkül, hogy bármit tennének pluszban a megszokott munkájukhoz képest. Továbbra is segítenek a fájdalmak enyhítésén.

Van még egy garancia a kockázatmentességre. A tapaszok 1 évig szavatosak, tehát, ha bármikor ki is szállsz a rendszerből, akkor is van hozzávetőleg 1 éved, hogy eladd, vagy felhasználd a megmaradt tapaszokat. Így pénzed egész biztosan nem marad benne. Ezért írtam, hogy egy hagyományos üzlethez képest itt lényegében nincs kockázatod.

Megjegyzem, hogy általában inkább kevés szokott lenni a kapott tapasz mennyisége, nem hogy megmaradna. Sajnos - nyilván nem üzletileg értem - de rengeted ember él fájdalmakkal. Ha belekezdessz, látni fogod, hogy nincs család, ahol ne lenne 1-2 családtag akinek valamilyen állandó, vagy vissza-visszatérő fájdalma van. Fájdalom volt, van és lesz, így fájdalomcsillapításra mindig szükség lesz.

Üzletileg nyilvánvalóan sikerre van ítélve ez a termék.

foto 2

Szóval elértünk oda, hogy belekezdtél és a folytatatás mellett döntesz.

Ide írhatnám, amit sokan tesznek, a hangzatos csoda kereseti lehetőségeket, a dollár milliókat, amik csak úgy jönnek és jönnek. Nem teszek ilyet. Ez egy nagyon jó üzleti lehetőség, ha megnézed a kompenzációs tervet ide kattintva ezt láthatod. DE! Nem gondolom egyrészt, hogy ez lesz mindenkinek élete üzlet. Mint minden mással lesznek olyanok, akik megpróbálják, de nem jön össze nekik, viszont veszteségük akkor sem lesz. Azonban lesznek szerencsére sokan olyanok is, akik megtalálják a számításukat ezzel a lehetőséggel. Sose lehet tudni előre, hogy ki, miben találja meg magát és sikerét.
Ez egy lehetőség, nem több, nem kevesebb. Hozzáteszem, hogy több szempontból nagyon jó lehetőség! De idő és kitartás mindenképpen kell hozzá. Véleményem szerint az életben semmit sem adnak ingyen, viszont hiszem, hogy a kitartó munkának és lelkesedésnek mindig meg van a gyümölcse.
A feltételek tényleg adottak. A termék értékesítése több, mint 200 országban idén májusban indult, tehát nagyon-nagyon az elején vagyunk még a hálózat kiépítésének.
A piac óriási, a termékek még alig ismertek, nagyon jó hatásfokúak, természetesek, gyógyszermentesek. Az összes fontos engedéllyel rendelkeznek.

Ha úgy döntessz belekezdesz, akkor én azt tanácsolom, csináld komolyan és szánj rá fél évet az életedből és csak a fél év eltelte után tedd mérlegre a dolgokat. 

Ha bármilyen üzletetnyitnál, ott sem tudnád hamarabb objektíven eldönteni, hogy érdemes-e folytatni, vagy sem. Ne várj csodát 1-2 hónap alatt és ne add fel az első csalódásoknál. Gondolj csak bele hány év tanulás és mennyi munka kellett ahhoz, amit éppen jelenlegi munkádban csinálsz, vagy csináltál! Semmi nem megy egyik napról a másikra!

Van segítség az indulásodhoz?

Természetesen van!

Nyílván a legfontosabb az, amit az anya cég biztosít:

 • Egy sok éve sikeresen működő, a NASDAQ-n (részvénytőzsde az Amerikai Egyesült Államokban) jegyzett cég adja a hátteret (Forever Green, alapítva 2004), amely egész biztosan még hosszú ideig működni fog.
 • A piacon jelenleg működő egyik legtöbb juttatást biztosító, legmodernebb mlm hálózat
 • Kiemelkedő minőségű, világszabadalomakkal ellátott termékek
 • Egyedülálló, lényegében a teljes világot behálózó logisztikai rendszer
 • Egy komplett webiroda, ahol mindent látsz és inztézhetsz az üzleteddel kapcsolatban.
 • A teljes üzletedet végezheted, akár online, otthonról, vagy irodából.

Végül miért éppen hozzánk csatlakozz? Miben segítünk egyedülálló módon téged?


Röviden: a professzionális tálalással!

Nem mindegy, hogy amikor beszélsz valamiről, illetve átadsz egy terméket, akkor azt hogyan teszed, illetve mit tudsz a termék mellé adni, küldeni. Nem lehet mindent elmondani néhány mondatban, néhány percben. Ha valakinek felkeltetted az érdeklődését, akkor az első dolga lesz, hogy utánanéz az interneten. Találni fog egy halom ilyen-olyan weboldalt és ebben az esetben nagyon fontos, hogy legyen weboldalad és a Te oldalad legyen az egyik legigényesebb, leghitelesebb! Bizalmat kell kelteni, hogy Te professzionálisan végzed ezt az üzletet.

Tehát, ha 100 pontos kezdőcsomaggal regisztrálsz hozzánk, akkor a következőket biztosítjuk számodra:

 • egy komplett weboldalt saját tárhelyen, megszemélyesítve számodra a Te elérhetőségeiddel, és a hozzád kapcsolódó linkekkel. Így bárkinek elég megadnod, vagy elküldened, megosztanod a weboldalad címét és megkap minden információt, illetve egy-két klikkeléssel vásárolhat, illetve az üzlettársad is lehet!
 • 50 db megszemélyesített szórólapot, amit a tapaszok mellé tudsz adni. Így akinek átadod, haza érve egy igényes szórólappal a kezében és a rajta található elérhetőségeiddel, illetve weboldalad címe alapján mindennek utána tud olvasni. Itt jön képbe a weboldalad rögtön!
 • Küldünk még 50 db légmentesen visszazárható átlátszó tasakot is (méretben a szórólap is illeszkedik hozzá), hogy amit átadsz, próba tapaszt azt legyen mibe tenned és ne száradjon ki! Ez nagyon fontos, mert tönkre megy, ha hosszan levegőn van.
 • a weboldaalad rögtön lehetőséget biztosít, hogy az összes ismerősödnek megoszd, hogy mit találtál, mivel foglalkozol.

A következő ütem. Ha az első hónap után úgy döntesz, hogy folytatod és 100 pontos csomagban maradsz, akkor küldünk Neked további:

 • 100 db szórólapot
 • 50 db igazán igényes névjegykártyát
 • 2 db A/3-as és 4 db A/4-esplakátot, megszemélyesítve a te elérhetőségeiddel
 

névjegy | plakát | szórólap | és a komplett weboldal névreszólóan

Névjegy
 

Jelentkezem forgalmazónak

 
Ezek az anyagok nagyban segítik az indulásod sikerét.


Továbbá természetesen vannak az ország több pontján előadások, ahová becsatlakozhatsz, vannak webes szemináriumok, whatsapp csoportok, ahol egymásnak segítünk kérdések esetén.

Tehát nincs más hátra, már csak a döntésed! Elindulsz egy új úton és próbára teszed magad? Ha igen, akkor ide kattintva elindíthatod a regisztrációdat.

Sok sikert hozzá!


Ha bármi kérdésed van, keress nyugodtan a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Kompenzációs terv

FG Xpress Üzleti terv áttekintés: 5 bevétel generáló tényező:

 1. Fast Start Bonus
 2. Xtribe Bonus
 3. Matching Checks Bonus
 4. Team Volume Bonus
 5. Rank Bonus

Fast Start Bónusz

Minden közvetlen hozzád csatlakozó partner, első 4 hétben történő befizetésének (QV) 25%-át megkapod extra bónuszként. Ez arra szolgál, hogy ösztönözve legyél a csapatod építésére. Ha csak 4 közvetlent csatlakoztatsz és ezt tovább adod a csapatodnak, hamar el tudsz jutni arra a szintre, hogy főállásban, csak ezzel foglalkozva éld az álmaid életét.

 
üzleti terv
 
 

XTRIBE bónusz

Ez a bónusz a kvalifikációtól kezdve 4 hetente jár.

Nagyon egyszerű elérni, a lényege, hogy az első két szint – a közvetlenjeid és azok közvetlenjei által – összesen 1000GV (GroupVolume) pontot gyűjtsél. Egy csomag 50 GV, dupla az-az két csomag vásárlása után 100 GV jár, tehát 10 db. dupla csomag vásárlása esetén már megvan a kvalifikációd az adott 4 hétre, és mind addig megkapod míg legalább az 1000 GV megvan a csapatod után.

 
üzleti terv
 
 

Team bónusz

Ez a bináris része a kompenzációs tervnek.

A gyengébbik láb után fizet, ha egy csomagos előfizetéssel rendelkezel 8%-ot, ha dupla csomagos előfizetésed van akkor 12%-ot kapsz a gyengébbik láb héten keletkezett forgalma után. 1 QV = 1 USD a konverzió a pontértéknél.

Pélául: A gyengébb (fizető láb) forgalma 10 000 QV, az erősebbé 12 000 QV. Dupla csomagos előfizetéssel rendelkezik, így a számítás a következő:

10 000 QV x 12% = 1 200 USD.

A következő hétre átvivődik a fennmaradó 2 000 QV.

Kifizetéshez legalább egy aktív közvetlenednek kell lenni lábanként, és a fizető lábon 500 QV vagy többel kell rendelkezni.

 
üzleti terv
 
 

Maching bónusz

Ez egy vezetői bónusz. Ahogy gyarapodik a közvetlenjeid száma, úgy nő hatványozottan ez a bónusz kifizetés.

Ez egy tömörítésen alapuló fa rendszerű kifizetés. A lényege, hogy a közvetlened és az ő közvetlenjei után kapsz, őszesegében 4 generáció mélységből, generációnként eltérő %-os jutalékot. Lényeges, hogy mélységből csak az kerül be ebbe a fába aki aktív, a nem aktívak átlépésre kerülnek.

A közvetlenek Team bónuszának 25 - 50%-át kapod, a közvetlenjeid közvetlenjeinek Team bónuszának 25%-át, a harmadik generációs Team bónuszok 15%-át, a negyedik generációs Team bónuszok 10%-át kapod meg hetente. Ennek a bónusznak van egy kifizetési felső határa, ami heti 20 000 USD.

 
üzleti terv
 
 

Rank Advancement bónusz (Fokozatlépési bónusz)

Ez a bónusz szintlépésenkénti egyszeri juttatás.

Mikor egy szintet először elérsz egy kitűzőt kapsz.

Második alkalomnál megkapod a bónuszt ami:
500 USD -től (3 csillag), 25.000 USD-ig (ALL STAR) terjed, összességében 43.000 USD.

 
üzleti terv
 
 

Prezentáció a termékről


 

Üzleti terv


 

Miért a mi csapatunkat válaszd?
Mert csak mi biztosítjuk indulásodhoz a következőket ingyenesen:

névjegy | plakát | szórólap | és ez a komplett weboldal névreszólóan

Névjegy
 

Jelentkezem forgalmazónak