Az eredeti Powerstrips fejlesztőjének, Dr. Minsoo Kim legújabb tapasz fejlesztésére váltottunk:
BEPIC - ALLEVI8 PRO
Nagyobb hatékonyság, jobb ár, megbízhatóbb szállítás!

www.bepic.com/shop

We have changed! More efficiency, better price, more reliable delivery!
We've switched to the latest product from the original Powerstrips developer, Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Wir haben uns verändert! Mehr Effizienz, besserer Preis, zuverlässigere Lieferung!
Wir haben auf das neueste Produkt des ursprünglichen Entwicklers von Powerstrips, Dr. Minsoo Kim, umgestellt: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Мы изменились! Больше эффективности, лучше цена, надежнее доставка!
Мы перешли на новейший продукт от оригинального разработчика Powerstrips, доктора Минсу Кима: BEPIC - ALLEVI8 PRO

Nous avons changé ! Plus d'efficacité, un meilleur prix, une livraison plus fiable !
Nous sommes passés au dernier produit du développeur original de Powerstrips, le Dr Minsoo Kim : BEPIC - ALLEVI8 PRO

Siamo cambiati! Più efficienza, prezzo migliore, consegna più affidabile!
Siamo passati all'ultimo prodotto dello sviluppatore originale di Powerstrips, il Dr. Minsoo Kim: BEPIC - ALLEVI8 PRO

TERMÉKLEÍRÁS | PRODUCT DETAILS
> PDF <

FGXpress PowerStrips™ tapasz

Mellékhatások nélkül biztosít enyhülést!

Az FGXpress PowerStrips™ tapasz már perceken belül is megkönnyebülést hozhat mellékhatások nélkül. Az egyedülálló, szabadalmaztatott vörös ginseng, tengeri fitoplankton, ezüst ionok és organikus germánium kombinációt mára már „csodaként” tartják számon. A PowerStrips-t Amerikában az FDA (Food and Drug Administration, azaz Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) által „Class 1 Medical Device”, azaz első osztályú orvostechnikai eszközként engedélyezte! Ez alátámasztja hitelességét és hatékonyságát!

 

A tapasz megrendelése!

 

 

PowerStrips FGXpress tapasz hatásai, felhaszálása

A PowerStrips nagyon gyorsan feloldja az izomzat feszültségét. Gyulladások esetén segíti a szervezetet – pl. mandula (torok) gyulladáskor, homloküregi fájdalomnál, középfültő gyulladásnál, nátha esetén, fejfájáskor és migrén esetén, köhögés és hörghurut gyulladáskor. Javíthatja a látást. A sebek gyógyulását,- és a bőr regenerálódását gyorsítja. Erősíti az immunrendszert. Jótékony hatású a szív,- érrendszerre. Elmulasztja a fáradságot, oldja a stresszt. A szervezet méregtelenítésére és a forgók betegségeire is használható. Jótékony hatással van az alacsony, illetve magas vérnyomásra. Segíti az emésztési,- légzési és székrekedési problémák leküzdését. Jótékony hatással van a mióma és egyéb nőgyógyászati problémák és cukorbetegség kezelésére. Használhatjuk ekcéma, allergia ellen és visszerekre is. Javítja a koncentráló képességet és a memóriát, alvásjavító hatású. A tapaszok felhasználási területe ezeken kívül is nagyon széles. Meglepi majd Önt, hogy milyen gyorsan hat és segít. Tegyen egy próbát!

flir kepek

PowerStrips - a tapasz összetétele

Az FGXpress - PowerStrips tapasza 100%-ban természetes alapanyagokból készült termék. Összetevői – koreai vörös ginzeng, kalcium, magnézium, kálium, tengeri fitoplankton, ezüstionok, germánium. A tapasz a transzdermális (bőrön át felszívódó) hullám technológiát hasznosítja. Egészségjavításra és fájdalomcsillapításra készül.

fgxpress powerstrips_ingredients

Hogy miért fontosak az ásványok, vitaminok, amino- és zsírsavak? Milyen problémákat okoz a hiányuk? Ide kattintva erre kaphat választ, Dr. Joel D. Wallach Nobel-díjra is jelölt orvos előadásából.

Hová ragasszuk a PowerStrips tapaszt

 • A homlok,- és az orr melléküregek gyulladása – a homlokra és az orr mellé.
 • Fülzúgás, sípolás a fülben (tinnitus, Meniér szindróma) – az érintett fül mögé, valamint a felsőtől a középső nyakcsigolyáig.
 • Középfültő-gyulladás és hallásvesztés- midkét oldalon a fül mögé, valamint a felsőtől a középső nyakcsigolyáig.
 • Angina – a nyak mellső felületére és az áll alatt, nyakra az alsó állkapocs görbületénél, a fül mögé
 • Nátha – az orrcimpák mellett, az orrtőnél a szemöldökök között, a szegycsonton és a nyaki gerincen.
 • Meghülés-megfázás, köhögés, hörghurut gyulladás, dohányzásról történő leszokás – a szegycsonton elöl az 1-3. borda magasságában szegycsontcsont középig és a lapockák között háton egy ujjnyi távolságra a 2. és 3. mellkasi csigolya tapintható középcsontjától.
 • Fejfájás és migrén – a nyakcsigolyára és a fájdalmas területen a halántéknál.
 • Magas vérnyomás – a tapasz kisebbik részét a nyakcsigolyák területére, néhány naponta felváltva a lapockák között a 4. az 5. és a 6. mellkasi csigolya kitüremkedéseire lefelé a tapasz nagyobbik részét – keresztcsontra.
 • Alacsony vérnyomás - fordítva, a tapasz nagyobbik részét a nyakcsigolyák területére, a kisebbiket a keresztcsontra, a mellkasi csigolyákra nem szabad feltapasztani.
 • A látás javításához – a fej mindkét-oldalán a szemüreg mellet a halánték területén, és a 2. nyakcsigolyára. 
 • Szívtájéki fájdalmaknál – a tapasz felét a szegycsontra, a másik felét pedig a lapockák közé tapasztjuk.
 • Gyomorbántalom, emésztési problémák érzetekor, roszzulétkor, légzési nehézség esetén. – a tapasz felét a gyomortájékára, a másik felét a keresztcsontra.
 • Epeproblémánál, gyomorégéskor, tapintható ellenállás esetén - ½ tapaszt a jobboldali bordák alá, ½ tapaszt – a keresztcsont alá, de a köldök alá is helyezhető.
 • Székrekedés, hasmenés, bélgyulladás - ½ tapaszt a köldök alá, ½ tapaszt a keresztcsontra.
 • Prosztata nagyobbodás, gyulladás - a tapaszt 4 részre kell osztani. Egyesével feltapasztjuk a bal és a jobb comb belső felére az ágyék felé, a harmadikat a gátra és környékére (latinul: perineum) a combtőre hajtva a negyediket a keresztcsontra. Napközben a harmadik részt a hasaljra tapasztjuk.
 • Nőgyógyászati problémáknál - a tapaszt 4 részre kell osztani. Az 1 részt az alhasra, 1 részt a keresztcsontra, 1-1 részt pedig a belső bokacsont fölé 1-2 ujjnyira tapasztjuk.
 • Miómák és ciszták a petefészken - ½ fél tapasz a köldök alatt, ½ tapasz a keresztcsontra elhelyezve..
 • A nagy forgók betegségei – a tapaszt 4 részre vágjuk és körberagasztjuk a forgót 4 oldalról. Amennyiben a tapasz nem rögzül megfelelően a mozgás miatt, akkor még sima leukoplaszttal körberagasztjuk (felülragasztjuk).
 • Sarok (sarkantyú) – 1 részt alulról középen a sarokra tapasztunk, 2 részt pedig mindkét vádli alsó harmadára.
 • Az alsó végtagok visszerei – a sípcsontok alsó harmadára a belső oldalon.
 • Thrombophlebitis (láb trombózis) – a trombózis csomópontja fölé tapasztva, nem közvetlenül rá!!!
 • Cukorbaj - ½ tapaszt a hasnyálmirigy területére a hasfelsőn a köldök felett. (gyomortájék), ½ tapaszt pedig a keresztcsontra.
 • Allergiák - ½ tapaszt a keresztcsontra, egy másik tapaszt megfelezve a jobb és bal talpra ragasztva úgy, hogy a lábfejen a hüvelyk és mutató (2.) ujját összekötő bőrredőhöz érjen, ½ tapaszt pedig a máj vetületére (a máj fölé). Ehhez összesen 2 tapasz szükséges.
 • Bőrgyulladás, pikkelysömör, száraz ekcéma - ½ tapaszt a kiütés középpontjára tapasztani, ½ tapaszt pedig a máj vetületére (a máj fölé)..
 • Hosszan-tartó gyógyszerezés, enyhe mérgezés – a talpakon a májfunkcióhoz és a májvetületére (a máj fölé) és epe fölé jobboldalon a borda alatt.
 • Az agy jobb vérellátásáért, memóriajavításért, a koncentrálás - és alvásjavításért a gerinc kopásos elváltozása kezelésért - ½ a nyaki gerinccsigolyák területére, ½ tapasz a keresztcsontra
 • Hypotyreózis (pajzsmirigy alulműködése) – a szegycsont felső felére és a nyakcsigolyák alsó részére.

A tapaszok mindennapos használatra készülnek és semmi egészségkárosító mellékhatásuk sincs! A tapaszokban található hatóanyagok a bőrön át közvetlenül a véráramba jutva fejtik ki hatásukat. Lassan, néhány óráig vagy napig tartják állandó szinten (koncentrációban) a vérkeringésben a hatóanyagokat. A felhasználóknak teljesen problémamentes a bőrön át ható (transzdermális) tapaszok használata, illetve eltávolítása.

A PowerStrips az FDA ( Amerikai Gyógyszer,- és Élelmiszer-ellenőrző Legfelső Hivatal) jegyzékében 1. osztályú (legkisebb rizikófaktorú) gyógyászati eszközként nyilvántartott készítmény. Az FGXpress POWERSTRIPS megkapta az „Európai Megfelelőségi Nyilatkozatot”, azaz a „CE”-t. Ez Európában éppolyan fontos, mint az USA-ban az FDA "Medical Device Class 1" nyílvántartás. A termék rendelkezik továbbá a BSCG tanusítvánnyal, mely igazolja, hogy semmiféle drogot nem tartalmaz. Nyugodtan használhatják rendszeresen is versenyzők, élsportolók is!

 

 

 

Tanúsítványok

Európai CE tanúsítvány

CE minősítés

Doppingszer mentességi tanúsítvány

Doppingszer mentes

Amerikai FDA tanúsítvány

Az amerikai fda tanúsítvány

Csomagolás hátoldal

tapasz hátlap
 

A vörös koreai Ginzeng (INSAM)

Az Aráliafélék családjába tartozó évelő növény. A gyökér jellegzetes alakú, sokszor emberformájú, ezért a kínaiak „embergyökérnek”, kínaiul jensennek nevezték el. A latin neve PANAX pedig az antik görög istennő Panacea nevéből származik.A természetben nagyon ritkán fordul elő, így az ára igen magas. Egy-egy ilyen ginzeng életkora elérheti a 200 évet. Ez az egyik legértékesebb mágikus komponens.

INSAM-ot ültetvényeken termesztik Dél-Koreában. Így nyersanyagként az exportja szigorúan tilos. Orvosi célra az 5-6 éves növények gyökereit használják, mert az ilyen korú növények tartalmazzák megfelelő koncentrációban a gyógyító hatóanyagokat. Az INSAM a többi ginzengfajtától különbözik a feldolgozásában. Koreában gőzös kezelést kap, majd napon szárítják és ennek köszönhetően kapja meg jellegzetes vörös színét. Az INSAM 32 féle szaponint tartalmaz, nagyon gazdag C és E vitaminban, a B-vitamincsoportoban, rengeteg fontos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz mint például vasat, cinket, magnéziumot, kálciumot, krómot és rezet.

A Ginzeng hatásai: gyulladáscsökkentés, koleszterinszint és vércukorszint csökkentés, normalizálja az emésztést, memória,- koncentrálóképesség,- szexuális aktivitás javítás, növeli az immunitást, gyógyítja az alvászavart.

A tengeri fitoplankton

 • Mikroszkópikus méretű algák, amelyek a világóceánokban 15m mélységig találhatóak.
 • A Földön az az élet egyik legősibb formája
 • Az atmoszféra oxigénjének 90%-át állítják elő a tengeri fitoplanktonok
 • Szennyezett vízben nem található, a „tiszta víz indikátora” (a tiszta vizet jelzi a jelenléte)
 • A tengervizekben az élelmiszerlánc alapja, minden tengeri élőlény „étlapján” szerepel.
 • Ideális élelem minden élőlénynek – az összes szükséges elemeket tartalmazza.
 • 400 szor gazdagabb a tápanyagokban, a szervezet számára fontos anyagokban és energiában, mint bármely növény a Földön!
 • Biológiailag hozzáférhető formában szinte minden anyagot tartalmaz: minden esszenciális aminosavat, Omega 3 és 6 zsírsavat, lecitint, bioflavonidokat, (ezt a vegyületcsoportot Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert fedezte fel 1930-ban) A, B, C és E vitaminokat, klorofilt, krómot, folsavat (magzatvédő vitamint) és továbbiakat. (általánosságban a vitaminokról)
 • A MARINE PHYTOPLANKTON ALFA 3 CMP az első, az ember számára emészthető tengeri fitoplankton.

Ezüst ionok

 • Univerzális antibakteriális eszköz, nagyon széles hatkörrel.
 • Több száz féle fertőzés ellen hatásos.
 • Elpusztítja a vírusokat és a betegséget okozó baktériumokat, gombákat és penészféléket, parazitákat, elősegíti a fehérvérsejtek kifejlődését ezáltal védve az immunrendszert és elősegíti annak regenerálódását, segíti az emésztést – aktiválva az emésztő enzimeket
 • A T- limfociták (immunsejtek) beérésében vesznek részt – amely az immunrendszer egyik legfontosabb eleme.
 • A nanoméretű ezüst ionok hatékonyabbak és gyorsabbak anélkül, hogy megmaradnának (feldúsulnának) a szervezetben.

Germánium

 • Kémiai elem, természetes formában félvezető.
 • Melegíti a bőrt és értágító hatása miatt javítja a vérellátást.
 • Ugyancsak támogatja a negatív ionok kialakulását, amelyek erősítik a legyengült sejteket a testünkben.
 • Növeli a nitrogén-oxid előállítását és aktivitását, amely a kapillárisok kitágulásáért felelős.
 • E jelátvivő molekulák kutatásáért orvosi és fiziológiai Nobel díj került kiosztásra.
 • A tapasz felszínére van diszpergálva.

A germánium a negatív ionok (elektronok) áramlását idézi elő, amelyek az elgyengült sejteket erősítik a testünkben. Segít kiválasztani a pozitívan töltött ionokat a testünkből, amelyek károsan hatnak ránk. Létrehozza a pozitív és nagatív ionok egyensúlyát. Miért fontos a negatív és pozitív ionok egyensúlya a testben? Amennyiben a testben felesleges pozitív töltésű ionok vannak az a fáradékonyság és nyugtalanság érzetét kelti. Abban az esetben, ha létrejön az ionok egyensúlya, tele vagyunk energiával és elégedettséget érzetünk van. A germánium infravörös (hő) sugárzást bocsájt ki, amely 15 mm-el a bőrfelszín alá jut és átmelegíti azt, és javítja a vérellátást is.

A bőrhullám technológia

 • Ez egy alternatív módszer a hatóanyagoknak a bőrön keresztül közvetlenül a véráramba való juttatására.
 • Ez a transzdermális (a bőrőn keresztül ható) módszerrel történő adagolás teszi lehetővé a hatóanyagok bejuttatását és lassú, ám hosszúidejű – néhány órától, néhány napig tartó – hatáskifejtését.
 • A hatóanyagok koncentrációját állandó értéken tartja a véráramban.
 • Lehetővé teszi a gyors szervezetbe történő juttatását a hatóanyagoknak, és kizárja a problémákat a szájon keresztüli (perorális) illetve az injekciós adagoláskor.
 • A páciensnek nem okoz gondot a transzdermális tapaszok felhelyezése illetve azok eltávolítása

 

 
Infravörös felvételek a PowerStripes használatkor
A fitoplankton ereje
Az FGXpress tapaszok összetétele
PowerStripes tapasztalatok
Hogyan használjuk a PowerStripes tapaszt
Üzleti modell bemutatása a legegyszerűbben
 
 

Megrendelés

 

 

Felhasználói tapasztalatok

A fotók ugyan amatőrök, de a képek magukért beszélnek. A képekre kattintva kinagyíthatóak a fotók.

 

Néhány tapasztalat a nagyvilágból

testm HollySI have osteoarthritis in my lower back, sciatica, and fibromyalgia. I tried them where my sciatica pain starts before I went to bed. I had the best deep sleep and woke up in the morning without any muscle pain. Yesterday I was walking all day and no sciatica pain!

Osteoarthritisem van, isiászom, és a fibromyalgiám. Alvás előtt feltettem a tapaszt oda, ahonnan az isiász fájdalom indul. Nagyon jól és mélyen aludtam, fájdalom nélkül ébredtem. Tegnap egész nap sétáltam és nincs isiász fájdalmam!

Holly S

testm JerryBI cannot walk normally and I have consistent pain. Now, I can walk normally again. With deep gratitude.

Nem tudtam rendesen járni, állandó fájdalommal éltem. Most újra rendesen járok. A legnagyobb hálával.

Jerry B

testm JoyEI've had shoulder issues for over a year and limited range of motion. Now I am sleeping on my stomach and can raise my arm above my head!

Több mint egy éve probléma van a vállammal, nehézkes a mozgatása. Végre a hasamon is tudok aludni és a fejem fölé bírom emelni a kezem.

Joy E

testm KathyRI applied the product to the bottom of each foot before bedtime. The next morning my feet were like new! For the first time in years and I felt like I was walking on cushy slippers all day.

Mindkét talpamra ragasztottam lefekvés előtt. Reggelre mindkét lábam olyan volt mintha új lenne. Évek óta először végre most úgy érzem mintha kényelmes papucsokban sétálnék egész nap.

Kathy R

testm KeithOI am not sure exactly what I did but I tweaked my sciatic nerve just after the first of the year. But then after using the product, in the morning I was more flexible, no pain and felt great. It felt like I had gone to the Chiropractor, Acupuncturist and got a massage all rolled into one.

Már nem tudom pontosan, hogy mitől, de a múlt év elején becsípődött a az ülőidegem. De mióta haszálom a terméket, mozgékonyabb vagyok, a fájdalmam megszűnt, jól érzem magam. Mintha egy csontkovács-akupunktőr rakott volna rendbe.

Keith O

testm RamonaBI am very impressed with this product and company. I used the Strips on the back of my neck to see what would happen. No pain. Hey these work big time.

Lenyűgözött a termék és a gyártó. Hátra a nyakamra tettem a tapaszokat és vártam, hogy mi fog történni. A fájdalom eltűnt.

Ramona B

testm SheilaWI tried the product for a pain I had. It took only 2 hours and my pain was totally gone, I was impressed. I don't take any pain pills so for me it is very exciting.

Fájdalmamra próbáltam a tapaszt. Nem telt bele két óra és a fájdalom megszűnt. Ez lenyűgözött. Nem vettem be fájdalomcsillapítót tablettát, így számomra nagyon izgalmas.

Sheila W

testm TeresaBMy husband had back surgery a year ago. Within 2 weeks he felt like he had significant pain relief. I can't tell you how blessed I feel that these were shared with us.

A férjemnek egy éve műtötték a hátát. Két héten belül érezte, hogy jelentősen csökken a fájdalma. Nem tudom elmondani mekkora hálát éreztem mikor ezt elmondta.

Teresa B

testm ColleenCNow the pain is gone. Not to mention that my muscles haven't ached from doing weights at the gym. They really do work!! Thanks

A fájdalom megyszűnt. Nem beszélve arról, hogy az edzőteremben a súlyoktól sem fájdulnak meg. Ez tényleg működik! Köszönöm!

Colleen C

My meds owned me… Thanks to Power Strips I'm managing successfully without toxic medication. I'm Back! An answer to prayers, every day of the Year!

Az orvosomtól kaptam. Hála a sikeres PowerStrips-nek kezelésnek: Újra a régi vagyok! Toxikus gyógyszerek nélkül. Egy válasz az imákra, az év minden napján!

Norma R

 

További tapasztalatokat ide kattintva olvashat.