PRODIGY-5

ALL IN ONE TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ,
TRANS-ARMOR™ TECHNOLOGIÁVAL

A Prodigy-5 energiája

A Prodigy-5 természetes zöldtea kivonattal rendelkezik, melyről közismert, hogy segít növelni szervezetünk energiaszintjét és koncentráció képességünket. Segít az éberség fenntartásában a koffein nem kívánt mellékhatásai nélkül. A zöld teának számos pozitív egészségügyi hatása van, valamint erős antioxidánsokat tartalmaz. Emiatt a Prodigy-5 tökéletes arra, hogy egy kis extra lendületet adjon minden nap, mindenkinek!

Fitoplankton a Prodigy-5-ben

Ezek a mikroszkópikus méretű, növényi alapú organizmusok állítják elő bolygónk oxigén mennyiségének legnagyobb részét. Ezen felül a fitoplankton bolygónk legalapvetőbb tápanyaga. Megtalálhatóak mind a sós-, mind az édesvizekben. Tápanyagként rendelkeznek vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és más mikrotápanyagokkal.

Technológia & tudás a Prodigy-5 mögött

​Adam Saucedo, M.D., és Balamurali Ambatil, M.D., PhD, MBA csapatot alkotva kifejlesztették az egyedülálló TransArmor™ Tápanyag Technologiát, melyet csak a Prodigy-5 táplálékkiegészítő tartalmaz. A szabadalmaztatás alatt álló TransArmor™ technológia egyedülálló módon szállítja a tápanyagokat az emésztőrendszeren keresztül. Kitolva az úgynevezett "áthaladási időt", ezzel növeli a hasznos tápanyagok felszívódási idejét, ezáltal fokozza felszívódásuk mennyiségét.

Antioxidánsok a Prodigy-5-ben

Prodigy-5 természetes gránátalmával és málnával, melyek merész, telt ízt alkotnak és elismert antioxidánsok. Az antioxidánsok erős védelmi rendszert alkotva segítenek a szervezetnek megszabadulni a káros szabad gyököktől, melyek hozzájárulhatnak számos egészségügyi probléma kialakulásához. Antioxidáns öszetevők a Prodigy-5-ben: Málna, gránátalma, tengeri fitoplankton, Curcuma

Vitaminok a Prodigy-5-ben

Mindannyian jól tudjuk, hogy a vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a teljes egészség megőrzéséhez, megtartásához. Sokan életmódjuk és étkezési szokásaik miatt mégsem tudják a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin- és ásványi anyag bevitelt biztosítani szervezetük számára. A Prodigy-5 táplálékkiegészítő ezen próbál segíteni. A termék egyedülálló keveréke a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, melyek a tudományosan alátámasztott kutatások szerint is szükségesek a szervezet és a szem egészségének megőrzéséhez.  

PRODIGY-5, AZ ORVOSI IPARÁG VEZETŐI ÁLTAL KIFEJLESZTVE

Dr. Ambati, csodagyerek, szemész orvos és a ForeverGreen részéről Dr. Adam Saucedo táplálkozáskutató, együttműködve létrehozták a Prodigy-5 táplálékkiegészítőt.

 

DR. AMBATI

CSODAGYEREK, SZEMÉSZ ORVOS

Dr. Ambati 4 évesen kezdte tanulmányait, 11 évesen érettségizett, 13 éves korában kezdte orvosi tanulmányait. 17 évesen lett orvos. Ezzel az életkorral be is került a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legfiatalabb orvos.

DR. ADAM SAUCEDO

KUTATÓ ORVOS

Dr. Adam Saucedo a ForeverGreen saját kutatója. A Center for the Heart alapítója és tisztifőorvosi tanácsadója. A New Life Center alapítója, mely a legnagyobb táplálkozászavarokkal foglalkozó klinika a világon.

TUDTA, HOGY AZ EMBERI GYOMORSAV ELÉG ERŐS AHHOZ, HOGY FELOLDJON EGY BOROTVAPENGÉT?

Ez egyben azt is jelenti, hogy a gyomorsav úgy viselkedik mint egy védőfal. Ezzel a tulajdonságával viszont megakadályozza a bevitt tápanyagok hatékony felszívódását a véráramba, mivel ezt a savfürdőt a bevitt hasznos anyagoknak csak egy része éli túl. A szervezet az emésztéssel csak a töredékét kapja meg a bevitt tápanyagoknak. Felvetődik a kérdés, tudnánk ezen változtatni? Tudjuk használni a modern tudományt, hogy minél több tápanyagot nyerhessünk ki az emésztési folyamat alatt?

A válasz egy nagyon izgalmas igen!

A Prodigy-5 egy tökéletes mikroelem formulával, a "Trans-Armor tápanyag technológiával" képes gyorsan szállítani a szükséges tápanyagokat az egész testet számára, és megvan az a képessége, hogy növelje a tápanyagok felszívódását és hasznosulását, ezzel maximalizálva az eredményeket. Ezzel az úttörő technológiával a Prodigy-5 a megoldást nyújt az alultápláltság globális problémájára.

Napjaink élelmiszereivel táplálkozási csődöt jelentenek szervezetünk számára. A szervezet még a legegészségesebb, legteljesebb élelmiszerek hasznosítható tápanyag tartamának nagyrészét is képtelen befogadni. Az alultápláltság hatásai közvetlen környezetünkben is felfedezhetőek. Függetlenül attól, hogy egészséges, gazdag, szegény, vagy éhező, minden embernek ezen a bolygón szüksége van a táplálkozási forradalomra melyet a Prodigy-5 nyújt. MINDENKINEK, MINDEN NAP.

Prodigy-5 mindezt a forradalmi TransArmor™ tápanyag szállító és felszívódást fokozó technológiának köszönheti

A Prodigy-5 a forradalmi, Trans-Armor™ tápanyag technológiával, melyet a gyógyászat vezető orvososai fejlesztettek ki, segít a szervezetnek az emésztés folyamán minnél több hasznos tápanyagot felhasználni, mint a megszokott módon. Ezzel is növelve a felszívódás hatékonyságát, javítva ezáltal az általános egészségi állapot. Amellett, hogy ez tudományosan bizonyított technológia, a Prodigy-5 tekinthető egy all-in-one táplálkozási szokásnak.

Csak a Prodigy 5 tartalmazza az új "TransArmor" tápanyag szállítási technológiát mely fokozza a a felszívódást szervezetünk sejtjei számára
• mikrotápanyag formula az általános egészség részére,
• mikrotápanyag formula a szem egészségének megőrzéséhez,
• lenyűgözö antioxidáns összetevők,
• lenyűgöző és új fokozott tápanyag felszívódás technológia


Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, adalékanyagokat. Édesítőként gránátalmát, málnát és steviát tartalmaz

PRODIGY-5

TENGERI FITOPLANKTON (PHYTOPLANKTON)

Egyike azon ritka szervezeteknek, mely tartalmazza a sejtek számára az életéhez illetve újjáépítésükhöz szükséges tápanyagok szinte mindegyikét

A tengeri fitoplankton (phytoplankton) egysejtű növény, mely túl kicsi ahoz, hogy szabad szemmel látható legyen. Mivel mikroszkópikusak, a szervezet sejtjei képesek elnyelni őket azonnal (bioavailability) és megkapják az összes értékes tápanyagot maximális hatékonysággal.

A tengeri fitoplankton a másnéven superfood és a NASA rengeteg tudományos kutatása szerint a legfontosabb növény és táplálék a világon. Mivel bolygónk oxygén készletének több mint 90%-át adja, és kritikus táplálék forrása az óceáni életnek, és úgy tűnik számunkra is.

Nagyon kevés az olyan élelmiszer amely az összes, vagy akár a legtöbb számunkra értékes biológiai nyersanyagot tartalmazza új sejtek kifejlődéséhez vagy a már meglévők életbenmaradásához. A fitoplankton egy "szupertáplálék" mivel ezek a lenyűgöző egysejtű növények több mint 90 féle nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak szervezetünk egészsége számára.

Tartalmazza mind a kilenc aminosavat, amit a szervezet nem tud előállítani. Az esszenciális zsírsavak is jelen vannak (omega-3 és omega-6). Ezenkívül tartalmaza a legfontosabb vitaminokat és ásványi tápanyagokat. Például a C-vitamin, H, B1, B2, B3, B6, B12, E, szelén, cink, króm, magnézium, kalcium, nikkel, vas és még sok mást. Ezek az értékes tápanyagok elengedhetetlenek új és egészséges sejtek termeléséhez. (Általános információ a vitaminokról)

Néhány előnyös tulajdonság (közel sem az összes) amelyekkel a fitoplankton (phytoplankton) rendelkezik:

Szív- és érrendszer: A magas antioxidáns, aminosav, és a magas omega-3 zsírsavak szintje ismert, hogy támogastja az egészségesebb kardiovaszkuláris rendszert.

Egészséges bőr: Nagy mennyiségű bioflavonoidot tartalmaz, amely képes eltávolítani a méreganyagokat bőrsejtekből. A tengeri fitoplankton is tartalmaz riboflavint, amely csökkenti a szabad gyökök támadását a bőrsejtekkel szemben.

Immunrendszer fokozó: Az alanin, a béta-karotin, a bioflavonoidok és az E-vitamin mind immunrendszer fokozó, és mind megtalálható ebben a "szupertáplálékban" (superfood).

Energia növelő: A Tengeri fitoplankton méregteleníti a testet, és kiküszöböli a méreganyagok bejutását a sejtekekbe. Ez javítja az energia és a hangulat szintjét.

Stabilizálja a vércukor szintet: A tengeri fitoplankton nagyon jó a vércukorszint stabilizálására. A króm segít megelőzni és mérsékelni a cukorbetegséget. A glutaminsav segít csökkenteni az alkohol és a cukor utáni vágyat. A fenilalanin is egy ismert cukor utáni vágy csökkentő.

Izületek: Mangán segít az izületi mobilitásban. Az omega-6 zsírsavak is enyhíti az izületi gyulladás tüneteit. A patogén sav enyhítheti az izületi gyulladás reggeli, fájdalmas tüneteit. Ez sokat segít ízületi mobilitásban, csökkenti a fájdalmat és merevséget.

Máj: Az arginin is megtalálható a fitoplanktonban, melyről ismert, hogy segít a máj méregtelenítésében.

Agyi tevékenység: A nagy mennyiségű omega-3 zsírsav javítja az agyműködést. A nukleinsavak fokozzák a memóriát. A fenilalanin javítja a szellemi frissességet. a proline növeli a tanulási képességet. A magnézium segít csökkenteni a hangulati ingadozásokat.

További általános információ a tengeri fitoplanktonról

PRODIGY-5

ANTIOXIDÁNSOK


MIK AZOK AZ OXIDANSOK?

Oxidánsoknak nevezzük például a szabad gyököket, amelyeket egyrészt a testünk termel, vagy a környezetünkből kaphatjuk. Testünk oxidánsokat hoz létre válaszul, például a stresszre vagy a rossz táplálkozásra, vagy olyan külső környezeti tényezők hatására mint például a környezetszennyezés. Ez az oxidatív károsodás is hozzájárul, számos betegségkialakulásához, köztük az izom és a szöveti degeneráció, a szívbetegségek, a cukorbetegség, a rák, és sok más egészségügyi problémákhoz.


MIK A SZABADGYÖKÖK

A szabadgyökök atomok, vagy atomok csoportjai páratlan számú elektronnal. Ezek mint felforgatóelemek, megtámadják az egészséges sejteket, hogy az energiájukat stabilizálódhasson. A szabad gyökök okolhatóak például a vérerekben okozott károkért amik oda vezethetnek, hogy koleszterin blokkok alakulnak ki az artériákban. A szabadgyökök számtalan formában, méretben és kémiai összetevőkkel léteznek. Közös tulajdonságuk, hogy mohon áhítoznak elektronok után bármilyen útjukba kerülő anyagból.

Az emberi szervezet természetes módon termel szabad gyököket, és antioxidánsok ellensúlyozzák a káros hatásokat. Azonban a legtöbb esetben, a szabad gyökök messze felülmúlják a természetben előforduló antioxidánsok számát. Annak érdekében, hogy fenntartsuk az egyensúlyt, folyamatos kiegészítő forrásra, kívülről bevitt antioxidánsokra van szükség annak érdekében, hogy kihasználhassuk az antioxidánsok maximális előnyét.

MIK AZOK AZ ANTIOXIDÁNSOK ÉS MIÉRT VAN RÁJUK SZÜGSÉGÜNK?

Az antioxidánsok a tápanyagok rendőri erői! Ők a szabad gyökök elfogói! Megszabadulnak a felforgató elemektől! Az antioxidánsoknak, mint milliónyi mikroszkopikus "különleges katonai műveleti egységnek" egy küldetésük van csupán: megmentseni szervezetünket a szabadgyök által okozható károktól. Az antioxidánsok előnyös hatása elengedhetetlen egészségünk megőrzésében, mert ha a szabad gyököket felügyelet nélkül hagyjuk, akkor számos megbetegedést és krónikus betegségeket is okozhatnak.

HOL TALÁLUNK ANTIOXIDÁNSOKAT?

Táplálkozásunk során bejuttatott és a szervezetünk által előálított antioxidánsok erőteljes védelmi rendszert alkotnak.
Antioxidánsok források: flavonolok (megtalálható pl.: csokoládé), a rezveratrol (bor), ellágsav (málna és gránátalma), és a likopin (a paradicsomban található). Más népszerű antioxidánsok közé tartoznak a vitaminok A (béta-karotin), C, E, és katechin

ANTIOXIDÁNS FORRÁSOK A PRODIGY-5-BEN

Tengeri fitoplankton (phytoplankton), málna, gránátalma, kurkuma

A málna és a gránátalma a forrása a legerőteljesebb természetes antioxidánként számontartott ellágsavnak. Kimutatták, hogy az ellágsav hatékony anti-mutagén, és az anti-karcinogén hatással rendelkezik.

Az antocianin (piros flavonoid pigment, növényekben található) felelős a gránátalma a vörös színéét és emellett erős antioxidáns. Punicalagins (egyfajta fenolos vegyület) kifejezetten jó hatással van szervezetünk kardiovaszkuláris és neurológiai állapotára. Tanulmányok kimutatták, hogy az antioxidánsok a 18. szerepet játszhatják a sejtek károsodását okozó szabad gyökök számának csökkentésében.

AZ ANTIOXIDÁNSOK ÉS AZ ÖREGEDÉS

Az antioxidánsok olyan erős molekulák, amelyek támogatják az egészséges öregedés több szempontból. Ezek a vegyületek egészséges életmódda együtt támogatják a sejtek egészségét. Az öregedés nem az eltelt időtől függ, inkább a stressztől, és a sejtek funkiójának állapotától!

További általános információ az antioxidánsokról

PRODIGY-5

VITAMINOKS ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

MIKROTÁPANYAG FORMULA AZ ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉGÉRTMIKROTÁPANYAG FORMULA AZ EGÉSZSÉGES SZEMÉRT

Lutein • Zeaxanthin • Réz • Cink

A vitaminok két csoportba sorolhatók. Vízben oldódók és zsírban oldódók. Zsírban oldódó vitaminok (A vitamin, D vitamin, K vitamin ) ezek a zsírszövetben és a májban tárolódnak akár hat hónapig. Amikor a szervezetnek szüksége van rájuk, a speciális szállítók szállítják őket a megfelelő helyekre. Vízben oldódó vitaminok (B1 (Thiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Niacin), B6 vitamin, B12 Vitamin és a C vitamin. Ezek nem tárolja a szervezet mint a zsírban oldódókat. A véráramban utaznak és pótolni kell őket minden nap

Az alábbi lista tartalmazza a 13 fő vitamint és testünkre gyakorolt hatásait:

Prodigy-5 tartalmazza: A vitamin (Beta-Carotene) természetes antioxidáns. It belongs to a class of pigments known as carotenoids which include the yellow, red and orange pigments that give many vegetables and plants their coloring. Vitamin A has been found to enhance immune system functions by supporting and promoting the activities of white blood cells as well as other immune related cells. It also helps to inhibit free radicals and their damaging effects which have been associated with arthritis, heart disease and the development and progression of malignant cells (cancer). Beta-carotene is a precursor for vitamin A (approximately 6 mg of ß-carotene = 1 mg vitamin A). Beta-carotene is best known for the body’s ability to convert it into retinal, which is essential for good vision and visual health, skin, and immune functions.
Natural sources of beta-carotene include carrots, pumpkin, sweet potato, spinach, kale, collard and turnip greens, and winter squash.

According to the National Institutes on Health, the average adult male should be getting 900mcg of vitamin C each day. Females should be getting 700mg a day. Individuals with special needs (women who are pregnant, smokers) may have different requirements and should consult their health professional.

Prodigy-5 contains: Vitamin B1 (Thiamin) is a water-soluble B-vitamin involved with many cellular functions including carbohydrates metabolism, break down of amino acids, production of certain neurotransmitters and multiple enzyme processes (through the coenzyme thiamin pyrophosphate, or TPP). Thiamin can be found in small amounts in a wide variety of foods. Pork, sunflower seeds, yeast, peas and wheat are a few examples. Very little thiamin is stored within the body and must be consumed on a regular basis. A deficiency may result in weakness, loss of appetite, nerve degeneration and irritability.

Prodigy-5 contains: Vitamin B2 (Riboflavin), like most B-vitamins, is involved in many cellular functions. Riboflavin is important in energy metabolism, folate synthesis, conversion of tryptophan to niacin and acts as important coenzymes (FAD/FMN) involved in many reactions. It can be found in liver, mushrooms, spinach, milk, eggs and grains. Because it is water-soluble, there is minimal storage of riboflavin within the body and when dietary intake is insufficient, deficiency can occur (usually accompanied with other vitamin deficiencies).

Prodigy-5 contains:Vitamin B3 (Niacin), also referred to as nicotinamide and nicotinic acid, is another water-soluble, B-vitamin involved with energy metabolism. The coenzymes of niacin (NAD/NADH/NADP/NADPH) are necessary for ATP synthesis (the body’s main energy source), synthesis of fatty acids and some hormones and the transport of hydrogen atoms. When niacin levels are low, the body can use L-tryptophan (an essential amino acid) to manufacture the vitamin. This process is not ideal, however, as it can rapidly deplete L-tryptophan in the body and take away from its other needs such as maintaining optimal levels of serotonin and melatonin. Niacin can be found in grains, liver, fish and chicken.

Prodigy-5 contains: Vitamin B6 is a water-soluble vitamin which plays a variety of important roles in numerous biological processes. Humans cannot produce vitamin B6 so it must be obtained from the diet. Adequate sources of B6 include meats (salmon, turkey, chicken) and whole grain products, such as spinach, nuts and bananas. There are three forms of vitamin B6: pyridoxal (PL), pyridoxine (PN) and pyridoxamine (PM). Pyridoxal-5′-phosphate (PLP) is the principal coenzyme form and has the most importance in human metabolism. It acts as a cofactor for many enzymatic reactions involving L-tryptophan, including L-tryptophan’s conversion to serotonin, an important neurotransmitter in the brain. Pyridoxal-5′-phosphate is also involved in other enzymatic reactions where other neurotransmitters, such as dopamine, norepinephrine and gamma-aminobutyric acid (GABA), are synthesized. This plays a critical role in the functions of the nervous system.
Regarding cardiovascular health, there is an association between low vitamin B6 intake with increased blood homocysteine levels and increased risk of cardiovascular diseases, which has been documented in several large observational studies. Vitamin B6, along with folic acid, vitamin B5, vitamin B12 and niacin, is involved in cell metabolism, enhances the immune system, supports the functions of the nervous system, aids in carbohydrate metabolism to produce energy and promotes cognitive health. Vitamin B6 is necessary for the conduction of nerve impulses, regulation of steroid hormones, catabolism of glycogen to glucose, heme synthesis, and the synthesis/ metabolism of amino acids and neurotransmitters.

Prodigy-5 contains: Vitamin B12 is a water-soluble vitamin essential for numerous processes in the body. The richest food sources of vitamin B12 include animal products such as meat, poultry and fish. It is not generally present in plant products with the exeption of peanuts and soybeans which absorb vitamin B12 from bacteria-filled nodules growing on the roots of these plants. Cyanocobalamin is the form most commonly used in supplements but it must be converted into methylcoblamin before it can join the metabolic pool and be properly utilized by the body. Vitamin B12 is also available as methylcobalamin, which is the methylated form, allowing it to become active quicker and be more effective. Vitamin B12 is necessary for countless processes within the body; it transfers methyl groups, plays a part in DNA synthesis and regulation, helps facilitate cell synthesis, maturation and division, helps convert homocysteine to methionine playing a role in cardiovascular protection, aids in the proper functioning of the nervous system, participates in the metabolism of carbohydrates, proteins and fats, helps produce SAMe for mood and cognitive health and also helps produce energy.

Prodigy-5 contains: Vitamin C (Ascorbic acid) is a water-soluble antioxidant essential for human health and life. It has been proven necessary for healthy immune responses, wound healing, non-heme iron absorption (coming from grains and vegetables), reduction in allergic responses, development of connective tissue components such as collagen, and for the prevention of diseases. Vitamin C has also been shown to be important for cardiovascular health, reducing free radicalproduction and free radical damage, and good cognitive health and performance.
Due to human’s inability to produce vitamin C, it is essential to ingest sources containing vitamin C on a regular, if not daily basis. Natural sources of vitamin C include oranges, guavas, peppers (green, red, yellow), kiwis, strawberries, cantaloupes, Brussels sprouts, broccoli, and many other fruits and vegetables.

Prodigy-5 contains: Vitamin D is a fat-soluble vitamin essential for normal growth and development, the formation and maintenance of healthy bones and teeth, and influences the absorption and metabolism of phosphorus and calcium. It is necessary for proper muscle functioning, bone mineralization and stability, and multiple immune functions. Primarily the vitamin D used by the body is produced in the skin after exposure to ultraviolet light from sunlight. Lack of exposure to sunlight, reduced ability to synthesize vitamin D in the skin, age, low dietary intake, or impaired intestinal vitamin D absorption can result in deficiency. Deficiency has been associated with rickets (poor bone formation), porous or weak bones (osteopenia, osteoporosis), pain and muscle weakness, increased risk for cardiovascular disease, impaired cognitive health, and the development and progression of malignant cells (cancer).
Natural food sources of vitamin D are few; these foods are eggs from hens that have been fed vitamin D or fatty fish such as herrings, mackerel, sardines and tuna. Due to low vitamin D levels, countries such as the United States and Canada have opted to fortify foods such as milk and other dairy products, margarines and butters, some natural cereal and grain products.
According to the National Institutes on Health, the average adult should be getting 600IU of vitamin D each day. Individuals with special needs (the elderly, women who are pregnant) may have different requirements and should consult their health professional.

Prodigy-5 contains: Vitamin E is one of the most powerful fat-soluble antioxidants in the body. It has been proven to help promote cardiovascular health, enhanced immune system function, aid in skin repair and to protect cell membranes from damage caused by free radicals. Vitamin E contributes to proper blood flow and clotting as well as cognitive health and function.
Natural sources of vitamin E include herbs such as cloves and oregano, whole grains, nuts and seeds, wheat germ, avocado, egg yolks, and vegetables/fruits such as dark leafy greens, peppers (red, yellow, orange, green), tomatoes, and mangos. Other sources are vegetable oils, margarines, and fortified cereals.

Prodigy-5 contains: Folic Acid is water-soluble vitamin important for many aspects of health. Sources of folic acid include dark, green leafy vegetables such as spinach or asparagus, fortified cereals, orange juice and legumes. Folic acid (folate) must go through a series of chemical conversions before it becomes metabolically active to be properly utilized within the body.
Folinic acid is the highly bioavailable, metabolically active derivative of folic acid and does not require the action of the enzyme dihydrofolinate reductase to become active, so it’s not affected by medicines and herbs that inhibit this enzyme. Adequate folate is necessary for proper DNA and RNA synthesis in regards to fetal growth and development. Due to these effects, the U.S. Public Health Service recommends all women capable of becoming pregnant consume 400 mcg of folic acid daily to prevent neural tube defects.
In addition to its clear effects on fetal growth and development, folic acid also plays an important role in cardiovascular health. By aiding in the conversion of homocysteine to methionine, it has been shown to reduce the levels of homocysteine, a sulfur containing amino acid. In the absence of adequate folic acid levels, homocysteine levels increase and high homocysteine levels are associated with atherosclerosis and the reduced circulation of oxygen and nutrients to the heart, ears and other organs. These results have been documented in countless studies. Folic acid, along with vitamin B6, vitamin B5, vitamin B12 and niacin, is involved in cell metabolism, enhances the immune system, supports the functions of the nervous system, aids in carbohydrate metabolism to produce energy and promotes cognitive health.

Prodigy-5 contains: Vitamin K, a generic term for a group of fat soluble vitamins, are involved mostly in the process of blood clotting, but also needed in metabolic pathways of bones and other tissues. The most well known are vitamin K1, also known as phylloquinone, and vitamin K2, known as menaquinone. Vitamin D and vitamin K work together in bone metabolism and development. Vitamin K works against oral anticoagulants such as warfarin, and excessive vitamin K intake, either through supplementation or a change in diet, can reduce the anticoagulant effect. Vitamin K1 is mainly found in leafy green vegetables (such as spinach, swiss chard and kale), avocado and kiwi fruit; vitamin K2 can be found in meat, eggs, and dairy and is also synthesized by bacteria in the colon.

 

PRODIGY-5 CSOMAGÁRAK, MEGRENDELÉS

Prodigy-5
Single Case
$ 75.95
€ 69.11
Prodigy 5 Single DEF small
Prodigy-5
Double Case
$ 149.95
€ 136.45
Prodigy 5 Double DEF small
Prodigy-5
Founders Pack
$ 349.95
€ 318.45
Prodigy 5 Five DEF smallA link a gyártó, a ForeverGreen's hivatalos webshopjára mutat. 
Itt az ország kiválasztása után a baloldali menüben
a STRIPS csoportban találja meg a PRODIGY-5 terméket többféle kiszerelésben.A ForeverGreen világszerte szállít.