SolarStrips™

Az FGXpress SolarStrips™ 37.5 mg koncentrált tengeri fitoplanktont (Alpha 3 CMP™) tartalmaz lapocskánként!

Élvezze a tengeri fitoplangton jótékony hatását a lehető legegyszerűbb módon. Exkluzív, szabadalmaztatott eljárás, maximális biológiai hasznosulás. Nagyon kellemes íz, egyszerű használat. Szállítható, küldhető bárhová.

A SolarStrips™ úgy lett tervezve, hogy a lélegzet frissítő lapocskába csomagolt 37.5 mg Alpha3 CMP™ tengeri fitoplankton, a nyelven olvadva maximálisan felszívódhasson.

Mi a SolarStrips™?

Az FGXpress SolarStrips™ a ForeverGreen szabadalmaztatott terméke Alpha 3 CMP, a legtisztább tengeri fitoplankton keverék. Tapaszonként 37,5 mg fitoplankton koncentrátumot tartalmaz. Maga a fitoplankton a legrégebbi és legismertebb tápanyagforrás a világon. Tartalmazza az összes olyan aminosavat, nyomelemeket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, foszfolipideket és antioxidánsokat amelyekre a szervezetnek szüksége van a tökéletes egészség megőrzéséhez.

A SolarStrips™ a vadon élő fitoplankton fajoknak egy olyan keveréke amelyeket a ForeverGreen termeszt, melyek egy szabadalmaztatott eljárás során hő, hideg vagy vegyi anyagok nélkül képesek megtörni a szilicium sejtfalakat. Ezáltal teszi biológiailag hozzáférhetővé és emberi fogyasztásra alkalmassá a fitoplanktont.

A tapaszt úgy tervezték, hogy miközben egyszerűen olvad a szájban, energizál és mindeközben kellemes ízt nyúj Önnek.

 

A SolarStrips™ hatásai

  • Nagy mennyiségben tartalmaz bioflavonoidokat, melyek segítenek a bősejtek szennyeződésének eltávolításában.
  • Méregtelenít, javítja közérzetét
  • Segíti a szívműködést, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánst, aminosavat, magas szintű omega-3 zsírsavat
  • Az omega-3 zsírsav, nukleinsav, fenil-alanin, prolin és a magnézium az agy egészséges működését befolyásolják. elősegítik a memória javítását, tanulást
  • Segíti a májműködést
  • Segít az egészséges koleszterin szint fenntartásában. Niacin, gamma-linolénsav és az omega-3 zsírsavak segítségével csökkenti a magas koleszterinszintet