KETONXStrips™ system

forevergreen fgxpress KetonX ketopia


KETONX

A KetonX a Ketopia program kiemelt terméke. Egyedi összetevők szabadalmaztatott keverékével azonnal exogén ketonokat szállít a szervezetbe. A KetonX-szal a test kezdheti a táplálkozási ketózis számos egészségügyi előnyének kihasználását mindössze egy óra alatt.

EXOGÉN KETONOK

A Dél-Floridai Egyetemen doktorjelöltje Dominic D'Agostino legutóbbi tudományos felfedezése szerint, a szervezet néhány órán belül megkezdi a táplálkozási ketózis állapotát, amikor az ehhez szükséges természetes összetevők tökéletes hányadát megkapja. Ez a szabadalmaztatott BHB négy só és MCT technológia hosszú évek alatt kifejlesztett ketonkutatáson alapul, és ez a legmagasabb tudományosan támogatott exogén ketonformáció. Ezt a szabadalmaztatott formulát kizárólag a KetonX közvetlen értékesítési ágazatában kínálják fel.

Miért van szükség az exogén ketonokra?

Az exogén ketonokkal történő kiegészítés indukálja és segít fenntartani a táplálkozási ketózis állapotát. Ezzel a táplálkozási ketózisra visszavezethető egyszerű lépéssel, nagyobb rugalmasságot tud biztosítani a ketogén étrendben. A táplálkozási ketózist a ketonok jelenléte határozza meg, amelyek természetesen létrejönnek, amikor a szervezet a zsírt használja elsődleges energiaforrásként. Függetlenül attól, hogy hova utazol, az exogén keton-kiegészítés erősíti az eredményeket.

 


AZ MCT EREJE

A KetonX magában foglalja az MCT olajokat, amelyek segítik a szervezetet a nem kívánt zsír elégetés során. Egyedülálló vegyi összetételük könnyebben felszívódik és gyorsabban metabolizálódik, mint a többi zsír. Ez azt jelenti, hogy az MCT olajokból származó zsírt gyorsan használják az izmok és a szervek, ahelyett, hogy a test eltárolná.

Az MCT olajok szintén termogén hatást fejtenek ki a szervezetben, ami azt jelenti, hogy metabolikus stimulálással növelik a szervezetben a hőt. Végül, de nem utolsósorban, az MCT olajok segítséget nyújthatnak az étvágy szabályozásában, hogy csökkentsék a sóvárgásokat és az éhséget, emiatt a Ketopia rendszer egyik kritikus összetevője.

ADAGOLÁS

Egy csomag tartalmát keverje legalább 6dl vízbe, és kortyolgassa 60-90 percen keresztül.

 

KETONX MegrendelésNUTRITIONAL INFORMATION

 

 

Nem alkalmazható az I. típusú cukorbetegeknél. Nem ajánlott 16 év alatti gyermekek számára. Mint minden étrend-kiegészítő esetében, a termék felhasználóinak konzultálniuk kell egészségügyi szakemberrel, ha terhesek, szoptatnak vagy vényköteles gyógyszereket használnak. A termék használata gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket okozhat. Ha kellemetlenség érzed magad, akkor fontolja meg, hogy a beviteli mennyiséget az ajánlott mennyiség felénél csökkentse, és idővel növelje, amíg kényelmesen el nem éri az ajánlott mennyiséget.

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. Ez a termék nem a betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál.